BOOK NU: 28.04-02.05 for €549 inklusive feriepakke!

Om os

Hej vi er Vibeke Eddau, Ulrik Ortiz Rasmussen og Henrik Frisenberg - de tre stiftere af Tiny Hygge og Tiny Seaside.

 

Tiny Hygge designer, udvikler og sælger Tiny Houses i hele Europa. Vi ønsker at udvikle et boligområde, der er bæredygtigt og samtidig tilbyder en boligoplevelse af høj kvalitet.

 

Vores mobile Tiny Houses er af højeste kvalitet, og der lægges stor vægt på økologisk konstruktion og respekt for miljøet - vi er i harmoni med naturen. En ny, naturlig og gennemtænkt ferieoplevelse.

 

Vores datterselskab Seaside Camping udvikler, driver og moderniserer campingpladser med moderne og attraktive overnatningsmuligheder for en bæredygtig naturoplevelse med et højt komfortniveau.

TH-logo

Vores historie

2021

Stiftelse Tiny Hygge

Tiny Hygge blev grundlagt med en stærk tro på styrken ved minimal livsstil og bæredygtighed. Vi ønskede at skabe noget, der kunne tilbyde folk en alternativ livsstil - en livsstil, der var komfortabel uden at gå på kompromis med kvalitet eller miljøet.

2021

Stiftelse af Seaside Camping ApS

Vi har kombineret det bedste fra traditionel camping med moderne komfort, samtidig med at vi respekterer miljøet, så folk kan nyde en helt unik og uforglemmelig ferie. Med vores Tiny Houses kan du udforske nye steder, mens du er omgivet af en betagende udsigt og uspoleret natur - alt sammen med komforten fra et luksushotel.

2022

Åbning Tiny Seaside - Kegnæs

Med åbningen af Skandinaviens første Tiny House Camp-Resort har vi skabt en helt unik ferieoplevelse. Her kan du tilbringe fantastiske øjeblikke lige ved stranden, uden at gå på kompromis med komfort eller miljø.

2023

Åbning Tiny Seaside - Skarrev

Efter succesen med Tiny Kegnæs har vi besluttet at udvikle yderligere to Tiny House Camp-Resorter. I 2023 på den smukke strand i Skarrev tæt på Aabenraa. 

2023

Åbning Tiny Seaside - Loddenhøj

Tiny SeasideLoddenhøj er et Tiny House Camp-Resort tæt på Aabenraa, det åbner i 2023 og tilbyder gæsterne en unik oplevelse lige ved Østersøen.

Tiny Social

Følg os på vores kanaler på de sociale medier