BOOK NU: 28.04-02.05 for €549 inklusive feriepakke!
TH-Logo_White

Tiny Seaside

Tiny Hygge and Sea

Skandinaviens første Tiny House feriesteder

Ferie i et Tiny House

Oplev den hyggelige atmosfære i vores fuldt udstyrede luksus Tiny Houses. Omgivet af en betagende udsigt over havet kan du opleve de imponerende solopgange og solnedgange på tæt hold.

Med alle de bekvemmeligheder, du har brug for, vil disse små vidundere gøre din ferie til en virkelig hyggelig oplevelse!

Afspil video

Direkte på stranden

Flygt til vores Tiny Houses i et naturparadis og nyd en unik ferie lige ved vandet i den danske Østersø.

 

Nyd den rene natur i vores hyggelige, fuldt udstyrede Tiny Houses og oplev den unikke oplevelse af "Tiny Hygge and Sea".

Minimalistisk levevis, bæredygtighed og moderne komfort

Luksus Tiny House med udsigt over havet

Nyd det enkle ved en ferie på Tiny Houses uden at gå på kompromis med komforten. Vi lægger den største vægt på økologisk byggeri og hensyn til miljøet - vi forbliver i harmoni med naturen. En helt ny, naturlig, gennemtænkt og reduceret ferieoplevelse venter på dig!

Funktioner og udstyr

substantiv-bed-1399311

4 personer (2×2)

navneord-3d-værelse-4517158

21

Køkken: Komplet køkkenudstyr, køleskab, fryser, opvaskemaskine, induktionskomfur, ovn, brødrister, elkedel, elektrisk grill (udendørs område)

Badeværelse: WC, regnbruser, håndvask, hånd- og brusehåndklæder, vaskemaskine med tørretumbler combi

Sovepladser: 4 kingsize-senge, sengelinned

Stue: Klimaanlæg, gulvvarme, Smart-TV, terrasse med møbler, liggestole, panoramavindue

noun-free-parking-3481701

Gratis parkering

navneord-wifi-1042019

WiFi: 1000 Mbit/s

Trinke
Google
Læs mere
"Nogle gange kommer man til et sted, hvor man straks føler sig hjemme. Tiny Seaside er sådan et sted. Et smukt sted med luksuriøse små huse, der ligger direkte på stranden. Med sin rolige atmosfære er det et vidunderligt sted til afslappende dage ved havet. Kompliment til de imødekommende og venlige værter. Kan varmt anbefales."
Dharma
Booking.com
Læs mere
"Bookede 3 nætter og havde mindst en uge af opfattet ferie. Anytime again".
Wiebke
Airbnb
Læs mere
"Vi er meget heldige at have fundet dette sted. Hytterne har alt, hvad man har brug for at leve, alt er meget velgennemtænkt, og der er kærlighed i hver eneste detalje. Omgivelserne og stranden kan ikke slås, bare smuk! 😊"
Alexandra Großeholz
Google
Læs mere
"Fedt! Vi rejste fra Berlin og endte i et lille paradis!"
Choys
Booking.com
Læs mere
"Enestående. Tiny House har en fantastisk beliggenhed, her kan man også nyde den maleriske udsigt over havet fra stuevinduet. Huset er udstyret med alt, hvad man har brug for."
Reece
Airbnb
Læs mere
"Fantastisk indkvartering, fremragende udsigt og strand med en venlig og imødekommende vært. I det væsentlige privat strand ved siden af indkvarteringen. Et must go for familier"
Nora
Airbnb
Læs mere
"Et fantastisk roligt sted direkte ved havet. Et lykketræf for os. Hytterne er meget veludstyrede. Indretningen er absolut velgennemtænkt. Fascinerende, hvordan man kan bruge lidt plads så fornuftigt! Hendrik er en imødekommende vært og altid tilgængelig."
Alexander
Booking.com
Læs mere
"Virkelig fantastisk - vi kommer helt sikkert tilbage! Meget moderne Tiny houses, helt nye og gode møbler. Både køkken og badeværelse er udstyret med alt, hvad man har brug for."
Morten Lundholm
Google
Læs mere
"Fantastisk sted! Vi boede i 3 nætter. Nyt og hyggeligt tiny house med alt hvad du behøver. Stranden og det omkringliggende område er fantastisk, og personalet var meget imødekommende og hjælpsomme. Vi vil helt sikkert anbefale til andre."
Juliane
Airbnb
Læs mere
"Tiny Houses er smukke og har en fantastisk beliggenhed på stranden. Et perfekt skjulested for at finde absolut fred og ro. Værterne er meget søde og glade for at hjælpe, hvis du har brug for noget. Meget klar booking anbefaling, uanset om det er for par eller familier."
Eva
Booking.com
Læs mere
"Ren afslapning fra første minut. Tiny Houses er meget hyggelige, og beliggenheden direkte ved stranden er fantastisk. Nogle af husene har en fantastisk udsigt over havet gennem det store panoramavindue."
Larissa
Airbnb
Læs mere
"Dette sted er en sand perle! Hendrik, hans familie og hans team er super søde og venlige. De sørgede for, at vi havde et behageligt ophold. Vi nød vores tid på Tinyhouse..."
Melanie
Airbnb
Læs mere
"Et smukt Tiny House med sans for detaljerne. Der mangler intet. Beliggenheden er perfekt, afslapning fra hverdagen er garanteret. Vores familie med to teenagere kunne meget godt lide det her! Kan varmt anbefales!"
Timo
Booking.com
Læs mere
"PERFEKT hele vejen rundt. Tinyhouses er en sand drøm, hele resortet fører til en absolut feel-good atmosfære med perfekt afslapningstilstand fra første minut!"
Prof.
Booking.com
Læs mere
"En drøm! Beliggenheden og konceptet er fantastisk!"
Ricola S.
Google
Læs mere
"Det var 3 virkelig dejlige dage ved havet. Husene har alle de bekvemmeligheder, man har brug for til en afslappende ferie. Højdepunktet er det store panoramavindue. Sådanne smukke solnedgange ved vandet! En drøm! Konklusion: Et smukt sted til at koble af og slappe af! Vi vil helt sikkert komme igen!"
Forrige
Næste

En dag ved Tiny Seaside

Afspil video

Bæredygtighed

Tiny Houses er blandt de mest miljøvenlige og bæredygtige boligformer. De bruger betydeligt færre ressourcer end konventionelle huse og har derfor et meget mindre økologisk fodaftryk. Vi bruger kun 100 % grøn elektricitet fra vind- og solenergi. 

noun-materials-308312-FFFFFF

Naturligt materiale

noun-wood-3050977-FFFFFF

Japansk cedertræ

noun-sheep-wool-4963824-FFFFFF

Isolering med fåreuld

Tiny Social

Følg os på vores kanaler på de sociale medier

Ferie på Tiny Seaside?

En ferie i en Tiny House er en uforglemmelig og unik oplevelse. Vi kalder denne oplevelse - Tiny Hygge