BOOK NU: 28.04-02.05 for €549 inklusive feriepakke!
TH-Logo_White

Tiny Hygge and Sea

En bæredygtig investering i din fremtid

Drømmer du om at eje dit eget feriehus i Danmark?

Uanset om du leder efter en hyggelig, bæredygtig feriedestination eller vil realisere din drøm om at eje din egen ejendom i Danmark, kan du få begge dele med vores mobile Tiny Houses i Skandinaviens første Tiny House resort.

Benyt dig af denne unikke mulighed for at eje dit eget stykke dansk lykke.

Kontakt

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ulrik.

Ulrik Ortiz Rasmussen

Tlf: +49 171 342 4268

Hvordan fungerer det?

Realisér din drøm om et feriehus, der fremmer en bæredygtig livsstil. Med din egen Tiny House i det danske Sydhav kan du tilbringe afslappende weekender eller ferier i naturen og dele dette idylliske tilflugtssted med andre. Vi gør processen ligetil ved at stille lejeplads til rådighed, håndtere bookinger og sikre, at din fred og ro bevares. Vælg dit perfekte hjem, og fordyb dig i den fantastiske oplevelse på Tiny House .

noun-tiny-house-4365409-e1673978591993

Du køber din Drømme-Tiny House

Køb din mobil Tiny House, ny eller brugt, og oplev din ferie direkte på stranden i det danske sydhav.

noun-land-498504-e1673978653691

Vi stiller en grund til rådighed for dig

Vi tilbyder dig en grund som udlejningsejendom på Tiny House Resort i Danmark.

substantiv-booking-3940249

Vi tager os af bookinger & service til dig

Hvis du ikke selv bruger huset, tager vi os af markedsføringen, servicen på stedet og den afsluttende rengøring.

Det kunne jeg godt tænke mig at prøve!

Trinke
Google
Læs mere
"Nogle gange kommer man til et sted, hvor man straks føler sig hjemme. Tiny Seaside er sådan et sted. Et smukt sted med luksuriøse små huse, der ligger direkte på stranden. Med sin rolige atmosfære er det et vidunderligt sted til afslappende dage ved havet. Kompliment til de imødekommende og venlige værter. Kan varmt anbefales."
Dharma
Booking.com
Læs mere
"Bookede 3 nætter og havde mindst en uge af opfattet ferie. Anytime again".
Wiebke
Airbnb
Læs mere
"Vi er meget heldige at have fundet dette sted. Hytterne har alt, hvad man har brug for at leve, alt er meget velgennemtænkt, og der er kærlighed i hver eneste detalje. Omgivelserne og stranden kan ikke slås, bare smuk! 😊"
Alexandra Großeholz
Google
Læs mere
"Fedt! Vi rejste fra Berlin og endte i et lille paradis!"
Choys
Booking.com
Læs mere
"Enestående. Tiny House har en fantastisk beliggenhed, her kan man også nyde den maleriske udsigt over havet fra stuevinduet. Huset er udstyret med alt, hvad man har brug for."
Reece
Airbnb
Læs mere
"Fantastisk indkvartering, fremragende udsigt og strand med en venlig og imødekommende vært. I det væsentlige privat strand ved siden af indkvarteringen. Et must go for familier"
Nora
Airbnb
Læs mere
"Et fantastisk roligt sted direkte ved havet. Et lykketræf for os. Hytterne er meget veludstyrede. Indretningen er absolut velgennemtænkt. Fascinerende, hvordan man kan bruge lidt plads så fornuftigt! Hendrik er en imødekommende vært og altid tilgængelig."
Alexander
Booking.com
Læs mere
"Virkelig fantastisk - vi kommer helt sikkert tilbage! Meget moderne Tiny houses, helt nye og gode møbler. Både køkken og badeværelse er udstyret med alt, hvad man har brug for."
Morten Lundholm
Google
Læs mere
"Fantastisk sted! Vi boede i 3 nætter. Nyt og hyggeligt tiny house med alt hvad du behøver. Stranden og det omkringliggende område er fantastisk, og personalet var meget imødekommende og hjælpsomme. Vi vil helt sikkert anbefale til andre."
Juliane
Airbnb
Læs mere
"Tiny Houses er smukke og har en fantastisk beliggenhed på stranden. Et perfekt skjulested for at finde absolut fred og ro. Værterne er meget søde og glade for at hjælpe, hvis du har brug for noget. Meget klar booking anbefaling, uanset om det er for par eller familier."
Eva
Booking.com
Læs mere
"Ren afslapning fra første minut. Tiny Houses er meget hyggelige, og beliggenheden direkte ved stranden er fantastisk. Nogle af husene har en fantastisk udsigt over havet gennem det store panoramavindue."
Larissa
Airbnb
Læs mere
"Dette sted er en sand perle! Hendrik, hans familie og hans team er super søde og venlige. De sørgede for, at vi havde et behageligt ophold. Vi nød vores tid på Tinyhouse..."
Melanie
Airbnb
Læs mere
"Et smukt Tiny House med sans for detaljerne. Der mangler intet. Beliggenheden er perfekt, afslapning fra hverdagen er garanteret. Vores familie med to teenagere kunne meget godt lide det her! Kan varmt anbefales!"
Timo
Booking.com
Læs mere
"PERFEKT hele vejen rundt. Tinyhouses er en sand drøm, hele resortet fører til en absolut feel-good atmosfære med perfekt afslapningstilstand fra første minut!"
Prof.
Booking.com
Læs mere
"En drøm! Beliggenheden og konceptet er fantastisk!"
Ricola S.
Google
Læs mere
"Det var 3 virkelig dejlige dage ved havet. Husene har alle de bekvemmeligheder, man har brug for til en afslappende ferie. Højdepunktet er det store panoramavindue. Sådanne smukke solnedgange ved vandet! En drøm! Konklusion: Et smukt sted til at koble af og slappe af! Vi vil helt sikkert komme igen!"
Forrige
Næste

Den Tiny House

Minimalistisk levevis, bæredygtighed og moderne komfort

Oplev komfort, hygge og hav

Oplev komfort og hygge i en fuldt udstyret Tiny House! Tiny House har sit eget køkken, et badeværelse med regnbruser og to dobbeltsenge. Den rummelige stue indbyder til afslapning og giver dig en følelse af at være hjemme midt i naturen.

Funktioner og muligt udstyr

substantiv-bed-1399311

4 personer (2×2)

navneord-3d-værelse-4517158

21

Køkken: Komplet køkkenudstyr, køleskab, fryser, opvaskemaskine, induktionskomfur, ovn, brødrister, elkedel, elektrisk grill (udendørs område)

Badeværelse: WC, regnbruser, håndvask, kombineret vaskemaskine og tørretumbler

Sovepladser: 4 kingsize-senge, sengelinned

Bor: Klimaanlæg, gulvvarme, Smart-TV, terrasse med møbler, liggestole, panoramavindue

Mobilitet: Tiny House er mobil og færdigmonteret på en trailer.

noun-free-parking-3481701

Parkering

navneord-wifi-1042019

WiFi: 1000 Mbit/s

Hvad venter der dig?

Afspil video

Tiny Huset

Man behøver ikke nødvendigvis meget plads for at føle sig godt tilpas. Med 21 kvadratmeter giver vores Tiny Houses plads nok til hvile og afslapning.

Takket være skandinavisk design kombinerer vi minimalisme og hygge uden at give afkald på komfort. Her møder moderne arkitektur et bæredygtigt koncept og naturens uspolerede skønhed.

Nyd muligheden for at trække dig tilbage, slappe af og koncentrere dig om det væsentlige.

Tiny Seaside - direkte på stranden

Tiny Houses ligger direkte på Østersøens strand og tilbyder en enestående ferieoplevelse. Nyd den betagende udsigt over det store hav, og oplev de majestætiske solopgange og solnedgange helt tæt på.


I vores hyggelige, fuldt udstyrede Tiny Houses vil du opleve ren natur og opdage, hvordan komfort, "hygge" og natur smelter harmonisk sammen i de mindste rum.

Bæredygtigt rentabel

Vi gør det nemt at komme i gang: Vi tilbyder udlejningspladserne, administrerer bookingerne og tager os af vedligeholdelsen. Vælg din perfekte Tiny House , og glæd dig til dit nye liv som stolt ejer.

 

Når du ikke bruger din Tiny House , kan det give et attraktivt afkast at leje den ud, hvilket gør den til en rentabel investering for din fremtid. Med vores all-round udlejningsservice kan du slappe af - vi tager os af det hele.


You don't need more space, you need less stuff

Oplev en verden af Tiny Seaside

En dag på Tiny Seaside på Kegnæs

Afspil video

Bæredygtighed

Tiny Houses er blandt de mest miljøvenlige og bæredygtige boligformer. De bruger betydeligt færre ressourcer end konventionelle huse og har derfor et meget mindre økologisk fodaftryk. Vi bruger kun 100 % grøn elektricitet fra vind- og solenergi. 

noun-materials-308312-FFFFFF

Naturligt materiale

noun-wood-3050977-FFFFFF

Japansk cedertræ

noun-sheep-wool-4963824-FFFFFF

Isolering med fåreuld

Tiny Social

Bliv en del af Tiny livsstilen, og følg os på de sociale medier

Kontakt

Vil du gerne benytte lejligheden til at lære mere om denne unikke mulighed for at købe et Tiny Holiday Home i Danmark?


Så ring til Ulrik
eller brug kontaktformularen.

Ulrik Ortiz Rasmussen

Tlf: +49 171 342 4268
E-mail: ulrik.rasmussen@tiny-hygge.com

Din besked

    *obligatorisk felt