BOOK NU: 28.04-02.05 for €549 inklusive feriepakke!

Familieefterårsferie i et skønt luksus Tiny House

Tid til at tage en pause fra hverdagen

Oplev en hyggelig og bæredygtig efterårsferiei vores Tiny Houses, der ligger på vores eksklusive strand på halvøen Kegnæs på Als. Her finder du fred og ro og den højeste grad af komfort.

 

Vores Tiny Houses på stranden tilbyder ro og total afslapning. Ingen stress, ingen travle strande - bare dig og din familie i jeres egen lille strandoase. De varme efterårsfarver og det milde vejr skaber den ideelle baggrund for afslappende strandvandringer, udforskning af havnefronten og hyggelige aftener omkring lejrbålet.

Afspil video

Hvad tilbyder Tiny Seaside?

Vores Tiny Houses ligger direkte på den maleriske Østersøstrand og tilbyder en uforlignelig ferieoplevelse. Herfra kan du nyde en betagende udsigt over det endeløse hav og opleve imponerende solopgange og solnedgange helt tæt på. I vores komfortable og fuldt udstyrede Tiny Houses kan du opleve ren natur kombineret med "hygge" på den mindste plads.

As autumn leaves fall, family stories rise, creating a beautiful mosaic of memories filled with love and laughter

Oplevelsesparken, hvor videnskab er sjovt

Universe ønsker at gøre børn og unge begejstrede for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri - og netop derfor er der så mange ekstraordinære oplevelser og attraktioner at gå på opdagelse i i parken.

 

Her kan du prøve at løfte en bil eller bygge din egen vandraket, gå på opdagelse i den virtuelle verden eller prøve andre seje aktiviteter.

Book nu og få gratis adgang

Book dit efterårsferieophold på Tiny Seaside nu og få gratis adgang* i Universe til en værdi af op til DKK 309 pr. person.

*Gælder for bookinger på mindst 3 nætter i en Tiny House i perioden 06.10 - 22.10. 2023 og gælder for overnattende gæster op til 2 voksne og 2 børn.

Oplev en verden af Tiny Seaside

Tiny Social

Følg os på vores kanaler på de sociale medier

Tiny Hygge

Hygge, natur og bæredygtighed er nøgleordene for et ophold på Tiny Seaside.
Nyd den danske sommer i den smukke natur med din partner, venner eller familie.